fbpx

Skybasert Regnskap

Vi fører regnskapet for deg uansett system du ønsker å bruke.

Om det er TripleTex, E-accounting, DNB regnskap eller Fiken så levere vi samme tjenester for din bedrift.

De fleste våre kunder har valgt PowerOffice Go.

Med PowerOffice GO har du et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn.

Papirløs hverdag og regnskap i sanntid!

PowerOfficeGO integrert mot de fleste banker, kasse systemer, nettbutikker, rapporterings verktøy, inkasso og fagsystemer.

Vi jobber kontinuerlig og vårt mål er å gi dere oversikt og fullstendig overblikk over alt som skjer i regnskapet til annen hver tid.

Gjør deg klar til en helt ny opplevelse!

Scroll over funkjoner og finn ut om det er noe for deg 🙂


Tilbud, Ordre og Faktura.

Det er enkelt å opprette tilbud, ordre og faktura og sende via post, e-post eller EHF. Fakturaer kan sendes automatisk hver uke, måned, år eller som det passer dere. Kan også sendes til grupper – abonnement fakturering. Med integrert bank leser system automatisk innbetalinger og du har full kontroll på innbetalinger.


Purring og Inkasso.

Sett opp automatisk påminnelse. System sender dette til kunden. Du kan også sende purringer og inkassovarsler. System forteller deg når du kan gjøre det.
Enda enklere er det med sømløst integrert inkasso system som tar over purring  og inkassosaker direkte i ditt system uten ekstra innlogging.


Betalinger.

Du godkjenner betalinger i din betaling liste i system og har forfall liste uten å logge seg inn i nettbank.
Funksjon er også tilgjengelig via mobil app.


Reiseregning og Timeregistrering.

Oppdatert etter regelverk, satser og valuta kurser. Registrer reiseregning, ta bilder av kvitteringer underveis og avslutt når du er tilbake. Send til godkjenning.
Timene dine registrere du via din mobil app.


Lønn.

Sømløst integrert med Reiseregning og Timeregistrering. Enkelt å bruke, utbetale og rapportere. Lønnsslipper sendes automatisk og lønnsutbetaling legges i din betaling liste for utbetaling. A-melding er allerede sendt.


Rapport.

Du finner fort frem til tall du ønsker. Resultat regnskap for ønskede periode, sammenlignet med i fjor, fordelt pr avdeling. Prosjekt rapport. Rapporter er interaktive og spores ned på bilags nivå.
Ønsker du en mer omfattende rapport med nøkkeltall så har vi en løsning på dette også. System er integrert med flere rapportering verktøy.


Dokumentsenter.

Du kan lagre dine dokumenter, avtaler med kunder eller leverandører, arbeidsavtaler og mye mer rett i system. Du kan opprette nye dokumenter fra dine mal og dele med andre. Bruker du Office 365 er det bare å koble seg på.


Chat med Oss.

PowerOffice GO har en chat funksjon. Snakk med oss eller andre brukere direkte i system om du er usikker på noe. Send en chat boble med link på det du lurer på og få raskere avklaring.


Alltid tilgjengelig.

Alt du gjør i system blir lagret og du kan bruke både nettbrett, datamaskin eller din mobil. Det eneste du trenger er internett. All data lagres i Norge.

Send forespørsel

Ta kontakt